top of page

Etkileyici Bir Blog Tasarlayın

Wix Blogunuzda arasından seçebileceğiniz 8 güzel düzen bulunmaktadır. Şık bir kartpostal görünümü veya daha fazla içerik alan bir tarzı seçin- herkese göre bir tasarım vardır. Blog ayarlarınızdan blogunuzun tarzına uyan bir düzen seçin. Örneğin, ziyaretçilerinizin ilgilendikleri yazıları keşfetmelerine yardımcı olmak için döşme düzen popülerdir.


Ya da, okuyucularınızın aşağı inerek yazıları tek tek görmesini sağlayan klasik bir tek sütun düzenini seçin. Tam yazı düzeninde ise okuyucular blog yazılarının tamamını görebilir ve aşağı kaydırarak arka arkaya tüm yazılarınızı okuyabilirler.


Tüm düzenler en yeni sosyal özellikleri içerir. Okuyucularınız, Facebook ve Twitter gibi sosyal ağlarda yazılarınızı kolayca paylaşabilir, kaç kişinin bir yazıyı beğendiğini görebilir, yapılan yorumları okuyabilir ve daha fazlasını yapabilir.


İpucu:

Düzenleri istediğiniz gibi özelleştirin. Blogunuzun ana sayfası için bir düzen, ve kategori sayfalarınız için farklı bir düzen seçin. Seçtiğiniz düzenleri, blog'unuzu yayınladıktan sonra bile istediğiniz zaman değiştirebilirsiniz.


Bunu yapmak için bu adımları izleyin:

  1. Ayarlar'a gidin > Kategoriler

  2. 3 noktalı düğmeye tıklayın

  3. Düzenle seçeneğine tıklayın


2 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page